Köpinformation & Villkor

Made By Swedencares webshop levererar enbart inom Sverige.

Priser
Våra priser kan ändras av omständigheter som Made By Swedencare inte råder över, till exempel förändrade råvarupriser,ändrad moms eller valutaförändringar.
I alla priser ingår moms med 25 %. Om momsen ändras förbehåller vi oss rätten att justera våra priser med motsvarande belopp. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

Faktura
Hos Made By Swedencare kan du handla med faktura via Klarna. Se Klarna för villkor >

Kortbetalning
Du kan välja att betala med kreditkort via Klarna. När din betalning är genomförd och ordern lagd så får du en bekräftelse via e-post. Det tillkommer ingen extra avgift för betalning med betal- eller kreditkort.

Swish
När du väljer att betala med Swish öppnar du din Swish-app och kontrollerar att de förifyllda uppgifterna är korrekta. Du godkänner köpet med Mobilt BankID och får direkt en bekräftelse på betalningen.

Personnummer
I samband med din order använder vi ditt personnummer för att kontrollera din kreditstatus och din adress. Kreditupplysningen vi gör registreras inte i några offentliga register och är alltså inte synlig för andra företag eller personer. Personnummer är obligatoriskt vid fakturabetalning. Vid utlämnande av personnummer kan order nekas.

Leverans och frakt
Vi levererar till alla adresser inom Sverige via vår samarbetspartner Postnord/DHL. Din beställning lämnar vårt lager inom 24 timmar, med undantag för helger och eventuell restnotering. Normal leveranstid är 2-4 arbetsdagar. Frakten är från 39kr.

Ej uthämtade paket
Hämtar kunden inte ut paketet i tid returneras detta till Made By Swedencare och kunden debiteras med 150kr som ersättning för frakt, hantering och andra omkostnader.

Byte, ånger och returer 

Du har full bytes-, ånger och returrätt i 10 dagar efter att du fått produkten. Villkoret är förstås att du inte har använt produkten eller öppnat förpackningen och den ska vara i oskadat skick och ha alla etiketter kvar. Du betalar frakten för den återsända produkten, vi betalar frakten för ev. ny produkt. Återbetalning sker via Klarna.

Skicka paketet till:

Made By Swedencare
Att: “RETUR/Webbshop”
Medeon Science Park
Per Albin Hanssons väg 41
205 12 Malmö, Sverige

Skicka alltid med ditt ordernummer samt anledning till retur i ditt returpaket.

Reservation för saldofel
Vi reserverar oss för att det ibland kan inträffa att en artikel som finns till försäljning i webbshopen är slut i vårt lager och inte kan levereras. Du blir då kontaktad via mail med erbjudande om alternativ produkt. Kan vi inte erbjuda tillfredsställande alternativ så makulerar vi ordern via Klarna.

Minderåriga
Minderåriga (under 18 år) måste ha målsmans godkännande för att få beställa.

Reklamation
Kontrollera alltid ditt paket med produkter så fort du mottagit dem. Om produkterna är skadade eller inte stämmer i antal, maila oss på kundtjänst contact-us@madebyswedencare.se Är det en transportskada så ska det anmälas till det postkontor som lämnade ut paketet.

Rabattkoder & Presentkort
Om du har en rabattkod eller ett presentkort så skriver du in den på Kassasidan.

Integritetspolicy

Våra kunder har rätt att få tillgång till, korrigera och ta bort personuppgifter som rör dem och motsätta sig behandlingen av sådan information, genom att när som helst adressera en skriftlig förfrågan. Du kan välja om du vill få reklamkampanjer via e-post, samt fysisk post. Om du får reklam eller e-postmeddelanden från oss och vill avbryta kan du göra det genom att följa anvisningarna i det meddelandet. Dessa val gäller inte obligatorisk tjänstekommunikation som ingår i vissa affärstjänster. Vår hemsida samlar in data för att fungera effektivt och ge dig de bästa upplevelserna med våra tjänster. Vi använder teknik som cookies och tar emot felrapporter eller användardata från programvara som körs på din enhet. Uppgifterna vi samlar in beror på vilka tjänster och funktioner du använder. Vi delar dina personuppgifter med ditt samtycke eller som nödvändigt för att slutföra en transaktion eller tillhandahålla någon tjänst du har begärt eller auktoriserat. När du tillhandahåller betalningsdata för att göra ett köp, delar vi betalningsdata med banker och andra enheter som behandlar betalningstransaktioner eller tillhandahåller andra finansiella tjänster och för bedrägeribekämpning och minskning av kreditrisken. Dessutom delar vi personuppgifter med våra dotterbolag.

Kundtjänst

Om du har några frågor eller funderingar runt ditt köp så når du oss på mejl contact-us@madebyswedencare.se

Made By Swedencare Medeon Science Park
Per Albin Hanssons väg 41 205 12 Malmö, Sverige
Organisationsnr: 559001-4568