Om swedencare

Välkommen till Swedencare!

Swedencares affärsidé är att erbjuda den globala husdjursmarknaden en bred portfölj av premiumprodukter inom djurhälsa, distribuerade till veterinärer, djuraffärer och apotek genom ett effektivt distributionsnät i egen regi kompletterat med lokala återförsäljare.

 

I mer än femton år har vi på Swedencare utvecklat vår unika och patenterade munhygienprodukt ProDen PlaqueOff®vilken distribueras över hela världen i nästan 50 länder! Vi fortsätter att i hög takt öppna upp nya länder och marknader med produktlanseringar från PlaqueOff® sortimentet. Swedencare satsar och utvecklar endast på produkter håller hög kvalitet och som har studier som backar upp dess påstående verkan.

 

PRODUKTER FÖR HUNDAR
Produkter som stärker hundars hälsa. Våra kosttillskott för hundar förebygger och lindrar vanliga problem på ett naturligt vis.

 

PRODUKTER FÖR KATTER
Produkter som naturligt förebygger och lindrar vanliga problem hos katter. Självklart har vi kosttillskott till katten som är lite mer kräsen än andra.

 

PRODUKTER FÖR HÄSTAR
Produkter som naturligt förebygger och lindrar vanliga problem hos hästar. Det finns extremt mycket produkter på idag på marknaden men det som är viktigt för Swedencare är att vi satsar endast på produkter som har en påvisad och dokumenterad effekt.