Irene Hansen - Blog

Dinos debut i bruksklass gick över förväntan 😊 han fick Excellent och CK, det var 6 hanar i bruksklassen och Dino vart placerad som nr två 🥈 I konkurrensen fick Dino behålla sin andra plats och blev belönad med ett reserv CERT. Rätt ok att vara på andra plats tycker jag! Det var väldig fina brukshanar och vinnaren var en riktig stilig grabb från kennel Noatak’s, Noatak’s Joy In Repetition Varry.

Minni gick också i bruksklass, hon fick Very Good och vart 4 i Bästa tik. Hon var för första gången helt obekymrad i ringen och stod helt still när domaren kom fram och kände på henne, så jag är väldigt nöjd med utställningen 😊

 

Trevligt som vanligt att åka på SPHK’s utställningar, träffa alla underbara malamutemänniskor med stort dragintresse och få se många fina alaskan malamuter.

Blir en SPHK utställning till om nån vecka, vi ska göra debut på SPHK nedre norras utställning den 16 juni i Nordmaling, kommer bli intressant att se vad för roliga människor där dyker upp då jag sjäv aldrig varit på utställning så långt norröver förut. 🙂

Oooo äntligen är finis Odin hemma igen, han har varit på kärleksäventyr i nån vecka nu. Han har varit hos kennel Järnviljans och parat en tik där så snart hoppas vi på att det föds små Odin -valpar 😍 i Vårgårda. Rapporterar mer så fort vi vet om det blir några små pälsar.

Kram Irene “Miles of Smile”

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.