Irene Hansen - Blog

Lite synd om Ettan är det allt! Stor plastkrage runt huvudet och ont har han i lilla tassen.

I fredags när jag satte ut honom på stakeouten för att mata honom haltade han 😞 Jag hittade en konstig utväxt på framtassen som gjorde väldigt ont när jag tryckte på den.

Jag rengjorde och bandagerade tassen, hoppades på att det ej var något allt för illa. Förstod att han inte kommer kunna vara med på helgens äventyr Björnlunken, och bestämde mig för att åka till veterinären på måndag.
Vi var ju i norra Dalarna och närmsta veterinär var i Norge, det var bara att fixa till så hundarna fick passning medan jag drog till Norge med Ettan. Fin tur till Norge var det, lite snö i fin fjällnatur och små stugor här och där.
Väl inne hos veterinären konstaterade hon snabbt att det var en vårta Ettan hade i sin tass som måste skäras bort. Ettan fick komma upp på bordet, bedövas och så drog och skar veterinären bort vårtan från tassen. Ettan vart sydd med tre stygn och fint bandagerad med illasmakande bandage.
Så nu får han bo inne ett tag tills allt läkt och ha den där läskiga kragen på sig, dock är det rätt mysigt tycker han att få sova i mattes säng 😉
Kram Irene “Miles of Smile”

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.